Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Hej och nej!

Karin E JanssonHej och nej! Här blir det ingen julkalender där 24 flådiga priser delas ut. Jag har inget att ge er, kanske nån gammal pulver-bearnaise, eller en tejprulle, men när jag tänker efter behöver jag pulver-bean själv. Men ni får ju mig! Och jag har högre kilopris än exklusiva krämer och fräsiga köksmaskiner. Och för att visa hur mycket jag uppskattar alla ni som är här inne och läser tänkte jag höra om det kanske är nån särskild del av mig du vill ha? Vill du titta in i mitt kylskåp, få en dokumentation av mina eksem, en video med "roligt" innehåll eller kanske vill du gnaga på en bit av mitt lår. Låt höra!

Merci, for being me.