Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

En kärlek som dött ut.

Karin E Jansson


Julen fyller en funktion för mig - ledighet. I övrigt gör det till och från om vi ställer in julen, men jag vet ju hur mycket andra uppskattar den, så givetvis är det en bra högtid. Jag menar, jag är ingen Grinch som sabbar stämningen, jag äter lussebullar om jag blir bjuden, men jag skulle aldrig baka dom själv.

Det är som en kärlek som dött ut. Julen är ett ex som jag visserligen inte är osams med, men som det blir lite tradigt att få upptryckt i ansiktet hela tiden. Ser man tusen bilder på knäck börjar man till slut må illa. Jag har köpt två julklappar, en till Sirpa och en till Gurra. Efter det var jag svettig och pengarna var slut, så beslutet blev enkelt - bara barn får julklappar av mig i år.

Jag kommer utnyttja ledigheten till att göra det jag alltid gör, men i större skala. Sitta i soffan med min laptop, lyssna på black metal, frilägga Lars Ulrich i paint och göra andra stordåd. 

Trevligt soffhäng Karin, 
önskar Karin.