Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

En hel lördag!

Karin E Jansson


Igår var det lördag! Jag tog med mig kameran!Först gick vi över till Isac (Saras styvbror) och Bettina. De bor bara över gatan, och igår bjöd de på adventsfika!De har tre katter. Sonny är min favorit!Isac!Bettina och till vänster Isacs syster Hanna.Släpp in mä!!Effe var också där! Han är hårdrockstrummis.Hans fru Mia till höger, och så Fredrik som spelar i Effes band.Och min favorit i Alladin-asken.Sen tackade jag för mig.Samuel skulle på partaj hos Jocke, och jag tog bilen till Sara.Där var det jul-piffande på gång.Sixten hade längtat ihjäl sig efter mig.Vi lekte med saker.Och andra saker.Klockan började närma sig middag, så vi åkte till Ica för att handla.Sixten fick först panik när han trodde glögg-mixen på russin och nötter var hans lördagsgodis. Men sen kom han ihåg att han gillar ju russin.Vi åt middag.Pasta med topping.Avokado, fetaost, paprika och oliver.Svirre hade festhatten på.


 photo Untitled1_zps0ad13abe.gif
Sen tog vi oss an gympa-rummet!Ribbstolen skulle målas!Alla fick hjälpa till.Skitsnyggt såklart!Och så länge färgen räckte sprayade vi på.Tomten fick matcha krukorna.Lördag innebär....lördagsgodis!I de vuxnas fall - popcorn och Con Air. En för jävla bra film!Och sen blev jag trött, och åkte hem!