Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

DET KLIAR!!

Karin E Jansson


 Bröst, rygg och höfter - happy every day?


Dags för önskeinlägg nummer två - eksem!
Jag har alltid haft känslig hud, blir lätt solbränd och fnasig. Och på senaste tiden har jag även drabbats av eksem. Förra året satt de på fingrarna och på ögonlocken. Nu sitter de lite överallt.

Den här omgången började det med att jag tog bort ett födelsemärke på ryggen. Någon vecka efter att stygnen tagits bort började en stor kliande och fjällande ring växa från ärret (bilden nere till vänster). Ringorm sa doktorn, men nu har jag använt upp hela tuben salva som skrevs ut, och utslaget bara växer. Mest troligt har det inget med ärret att göra, utan det verkar vara en slump att det satte sig just där.

Vid sidan om detta har jag också utslag mellan brösten, som är mer av slaget "bubblig hud med småsår" (översta bilden). Senaste utslagen är kliande röda fläckar på höfterna (bilden nere till höger) och små blåsor och torra fläckar på insidan av låren (fick ingen bild pga pubishår som gärna ville vara med på ett hörn, och pubishåret spar vi till ett annat inlägg BA SKOJJA, eller?). Allt kliar SOM SATAN, speciellt på kvällen, och igår kväll satt jag med en kall blöt handduk över mig och ylade. 

Jag gjorde ett nytt besök hos vårdcentralen idag och de hade ingen aning vaffan de va frågan om, men fotade (!!) allt och skulle skicka upp till Hud på lasarettet. Tills vi får besked därifrån ser jag gärna att vi SPEKULERAR VILT!!