Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Tiptop på läpparna!

Karin E Jansson

På vintern blir mina läppar som russin i öknen, och skriker konstant efter lypsyl. Jag har tidigare haft en sketa-bra, men sketa-dyr, variant från Decleor. Men nu var det dags för nytt! Med doft! För ungefär 170:- totalt klickade jag hem fem olika på Etsy, och fick hem dom i ett litet snyggt plåtfodral! På Etsy finns det huuur mycket läppbalsam som helst, men jag var på jakt efter speciella dofter, och hos den här säljaren hittade jag det jag ville ha! (Jag är på intet sätt kopplad till företaget, utan har beställt och pröjsat med mina egna slantar).


Passionfruit Rose - Har snöat in på ros-doft, och den här luktar ganska starkt, som potpourri gjorde på 90-talet. Älskar det!
Coconut Lemongrass - Var rädd att den skulle lukta mest kokos, men luktar verkligen 50% kokos och 50% citron!
Buttered Popcorn - Luktar helt sjukt gott, precis som popcorn!
Lemon Sugar Cookie - Trodde den skulle lukta mer citron, men luktar mest sockerkaka.
Toasted Marshmallow - Luktar precis som det ska, lite karamellig vanilj.


De här tre blev mina favoriter! Alla är handgjorda, och innehåller mandelolja, kokosolja, bivax, kakaosmör, sheasmör och doftoljor. Känns tiptop på läpparna!