Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Livscoach enhörning säger smarta saker

Karin E Jansson
Vi tror att vi har valfrihet. Och det har vi, men ändå gör vi som alla andra. 

Det som orsakar mig mest tandagnisslan just nu är tidsbrist. Jag tycker jämt att jag har för lite tid! Och det är då man måste börja sålla. Bort med skit som egentligen är nån annans hittepå. Jo, vi har så vansinnigt många idéer om hur saker ska vara. Det ska stå blommor i fönstren, levande (!!), det ska dammsugas under sängen, bytas gardiner efter säsong, artighetsfika hos folk som är tråkiga, och kroppen ska duschas varenda jävla dag. 

Men vet ni vad? ALLT kan ifrågasättas! Jag tror att vi lätt intalar oss själva att det är roligt, eller nödvändigt, att göra alla måsten som finns omkring oss (speciellt för kvinnor), men våga våga VÅGA testa att låta bli. Och våga känna efter vad du tycker är roligt. Jag tycker det är roligare att se på TV än att gå på klubb, så därför tackar jag nej sånt. Jag tycker det är roligare att göra juveler än att plantera om pelargoner, så då skiter jag i blomstren. Kanske känner man efter, och tycker att julgardiner är awesome, och jamen då är det ju det skitbra! Det viktiga är att inte köpa saker med hull och hår. 

Snart är vi döda, du, jag och alla andra. Ifrågasätt medan du har möjlighet.