Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Icke-nervositet, svampinfektion och nya tider

Karin E Jansson 3 saker

1. Jag åker till Stockholm nästa vecka, och för första gången på flera år är jag inte nervös över att resa bort. Va? eller jag menar Ja!

2. Jag tog ju bort ett födelsemärke för ett par månader sedan. När stygnen togs bort såg allt fint ut i en vecka, sedan började det växa. En stor röd ring spred sig över ryggen. Och det kliade och sved. Jag tog mig till vårdcentral. Men vad i hela friden, jag har aldrig sett något liknande, skrek sköterskan. Vad härligt, tack, sa jag. Och såg framför mig hur TV4 skulle vilja göra en dokumentär om mig. Idag fick jag träffa en läkare. Jaha, sa hen. Du har svampinfektion på ryggen. SVAMPINFEKTION! PÅ RYGGEN!

3. Jag längtar efter nya tider. Obs ej TV-serien, den var ju värdelös. Tre Kronor däremot, fem plommon av fem möjliga! Men ja, nya tider, här kommer jag!