Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Hosta och drömmar

Karin E Jansson


Precis som det brukar vara efter man släppt ett års tandagnisslan, så har en helvetesförkylning brutit ut. Hosta av typen "klump i gulgrön färg", och en röst som påminner om en hotad älgs. Den tid jag inte ligger och snurrar jobbar jag med att fylla på juvel-lagret. Julklappsbeställningarna har redan börjat rulla in, och i webshopen gapar det tomt. En stor laddning baggar är klara, och snart även isbergsringarna. 

Den tid jag sover snurrar jag runt hög på Cocillana, och drömmer oroligt. Min oros-dröm är alltid densamma - jag ska ut och flyga och har inte packat. Gissar att jag delar den med 80% av befolkningen? Eller hur ser din återkommande mardröm ut?

Kan också berätta om min bästa dröm genom tiderna. Jag befann mig i mammas barndomshem, och på avstånd såg jag en stor grupp björnar närma sig. Till slut hade de omringat huset och bankade och klöste för att ta sig in, medan jag låg i fosterställning i hallen. När de äntligen försvunnit och jag vågade sticka ut näsan, så låg där en bibel på bron, i vilken de hade skrivit en hälsning. De var missionärer, och ville bara prata med mig. Den kan ju jag fundera på.