Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Den gröna fluffklänningen

Karin E Jansson

Jag har ju visat en miljard bilder från bröllopet vi hade i somras, men har inte riktigt berättat om klänningen!


Klänningen syddes av Samuels mamma Sonia, tillsammans kom vi fram till hur den skulle se ut. Jag beställde 50 meter lindgrön tyll, och tror det mesta gick åt. Fodertyget är mer mint-färgat, och ihop tycker jag det blev den perfekta gröna färgen!


Livet är i fodertyg med ett dubbelt lager tyll över. Över bysten en drapering som sen snurrades och blev axelband. På framsidan fäste jag draperingen med baggar.


Och på baksidan två långsmala broscher. BH-löst var inget alternativ på grund av BRÖST I MÄNGD, så jag hade en vanlig vit BH, och lät den synas under axelbanden.


Kjol-delen blev i tre lager fluff, och varje lager bestod av fluff som i sin tur bestod av mer fluff.


Det här är den bästa bilden jag hittade av blommorna. Även buketten hade Sonia gjort. "Blandat fint" var mitt önskemål, och det lyckades hon galant med.

Och Samuel hade väl nån kavaj eller äh ja vet int.

Snygga var/är vi. Nu ligger klänningen i en garderob, och emellanåt lyckas Abbath få upp garderobsdörren och ligger och gosar bland lagren av tyll. Jag förstår honom.