Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Men nu till nåt roligt!

Karin E Jansson

Äsch, tråkigheter åt sidan - jag har ju skaffat cykelhjälm! Och det är ju jätteroligt, kolla bara:


 

Jag vet inte varför det suttit så oerhört långt inne, jag menar, jag spänner alltid fast mig i bilen, håller hastighetsgränserna, och ser negativt på att dö av sprucken skalle, etc. Men ändå har det hängt kvar, att det är TÖNTIGT med cykelhjälm. Och ändå är jag ju redan töntig, och omfamnar det.

Jag la upp en bild på instagram igår, där jag provade en cykelhjälm i en affär och berättade hur oerhört lång sträckan till att faktiskt köpa och använda den kändes. Och fick typ en miljard kommentarer av coola bruttor som berättade att det var coolare med cykelhjälm än hjärnsubstans på asfalten. Så ja ba gjorde det, och gick idag på lunchen och köpte en!

Och när jag sen cyklade hem efter jobbet skakade jag suckande på huvudet åt stackarna på cykel vars hjärnor skrek efter skydd och omsorg. 

Kom nu min gulle-hjärna så cyklar vi!