Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Jag vill ha dig eller ditt barn

Karin E JanssonJag vill ha dig eller ditt barn, eller ja en bild på det. Skriv en kommentar här på bloggen så väljer jag en av er som sen får maila en bild till mig (måste vara hyfsad kvalitet, men mobilbild funkar, viktigt bara att du äger bilden), så knåpar jag ihop nåt som du sen får som en print att hänga på väggen.

(Printen kommer bara tryckas till dig, men jag kommer vilja visa upp den på bloggen).

Ni har fram till 18:00 idag på er att lämna en kommentar, sen väljer jag ut någon!

Nu avslutat! Vinnaren är kontaktad!