Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

För alla låtsas-rödtottar!

Karin E Jansson


Röd hårfärg sitter som skrutt. Även fast jag bara tvättar håret en gång i veckan brukar det bara ta några veckor innan det börjar anta en grönaktig färg.Tidigare använde jag mig av den här för att behålla färgen längre, Revlons färgbomb i Tangerine, införskaffad för ett par hundringar på frisörsalong. Men nja, jag tycker den blir flammig, och trots namnet drar den åt en rosa nyans snarare än åt orange.Men nu har jag hittat ett bättre sätt att behålla den där orangea tonen jag vill ha!Directions extremtoning i färgen Apricot!  För 170:- kan man klicka hem 4 burkar på ebay.Blandat med valfritt budget-balsam.1 del Directions och 2 delar balsam, ungefär. Används som en vanlig hårinpackning.Tiptop!