Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Roligt

Karin E Jansson


Jahaja, då ska man börja jobba igen, va fan är det frågan om?

Ja som ni hör är min tillbaka till jobbet-ångest ovanligt mild. Normalt brukar jag ägna halva semestern åt att varva ner, och sedan andra halvan till att gråta över att den snart är slut. Men nu känns den annalkande hösten helt okej. Detta på grund av att hösten har roligheter att erbjuda!

Roligt nr 1:
Jag och min bästis Sara ska starta podcast! Första inspelningen sker i veckan, och då den naturliga inställningen kanske skulle vara "ja, vi får se hur det blir", så känner jag att "FASIKEN SÅ BRA DET KOMMER BLI!!". Såklart säger jag till när vi är klara!

Roligt nr 2:
Vi ska tillbaka till LA! Mest troligt blir det nån gång i november.

Roligt nr 3:
Nej sen var det inget mer som var roligt.


Roligt nr 4:
Jo förresten jag kom på en till sak som var rolig:


Being an instrument of chaos.