Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Presentregn!

Karin E Jansson

Det har regnat presenter över mig senaste tiden! Vilken tur, för jag älskar ju presenter! Förbered er på många utropstecken!OMG!! Janna lästa hur dumjävla Abbath tuggade sönder min enhörningsaffisch, och skickade en ny. I 3D!!!!!!! Tusen tack Janna!
BACKA FÖR I HELVETE ABBATH!Anna Grundberg har gjort ett supertjusigt porträtt av mig! Tack!!Av Samuel fick jag en trumpinne. Tack?En av Immortals trumpinnar!! Dåndimpen!!Av Nippertippa fick jag massa grejer!Kattklämmor! Satt bra i håret!Bokmärken, som också satt bra i håret!Och en robotinsekt!


 photo Untitled2_zps4478eacc.gif
Jag älskar den! Tack!!!