Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Vi snokar runt

Karin E Jansson


Vi har städat, och det tycker jag vi firar med att ta en liten rundtur och snoka runt.Kattgirlangen är min bästa girlang då den inkluderar:
1. Girlang
2. Djur
3. Någon typ av dessertEtt påttpurrii av tavlor (jag har härmed lovat mig själv att aldrig mer googla stavning av ordet påttpurrii).Några klänningar som blev kvar när jag sålde ut min vintage-shop.Ett finfint armband som jag fick av en kille som heter Leon.Skiss till köttmaskin.Katternas klätterställning / gardin.Räv på rymmen och Vee Speers.Ett djur som vaktar en låda, som ser viktig ut då det står Fragile på den, men som i verkligheten är tom. Livslögn!!!Ca 5% av mina juveler.Köks-djur.Studentmamma, Yngwie Malmsteen och en teckning av Malin Ahlin!Mina mappar nej jag menar hattar.Giftiga läkemedel för injektion, bland annat.Myrparad, livet, döden, evigheten.Ser alltid till att ha ett lager av A5-block.Har ingen relation till dom här, tycker dom ska gå hem och LÄMNA MIN KRUKA IFRED.Äsch.