Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Touching Strangers

Karin E Jansson

Igår skrev jag om mina strategier för att undvika andra människor i offentliga sammanhang, och idag upptäckte jag Richard Renaldis fotoprojekt Touching Strangers. Han har sammanfört främlingar han mött på gatan, och bett dom röra vid varandra för ett porträtt. Underbara bilder!

Fler bilder från fotoprojektet hittar ni på hans hemsida.Igår handlade det om oönskad kontakt, folk som vill att jag ska handla deras grejer. Besvärligt! Men ibland händer det att bloggläsare stannar mig på gatan, som vill berätta att de gillar det jag gör. Först blir jag helt ställd, sen blir jag så glad att jag får tårar i ögonen. Spontant vill jag alltid kramas, men så hejdar jag mig. Det är inte alla som vill kramas. Men jag vill. Krama er alltså.