Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Så gick jag ner 20 kilo

Karin E Jansson

Under många år satt det en arg liten gaphals på mina axlar. Den vägde 20 kilo, men tyngde ner mig mer och mer för varje dag. Tjocka lår, skrek den. Sladdrig mage!! Hängbröst!! Skämmes!! 

Den tryckte ner mitt huvud mot marken, och hjärnan värkte. Sipprade ner i magen och åkte runt runt i orosvirvlar. Jag gjorde allt jag kunde för att slippa skämmas. Somnade hungrig och höll för mina hängbröst. Köpte modetidningar och jämförde mig med dom. Mätte och vägde. Aldrig riktigt bra.

Jag blev trött, så trött. Anade det värsta - att snart skulle mitt huvud inte bara vara nerböjt. Det skulle vara nertryckt i asfalten. Det hade börjat bli tungt att andas. Jag behövde luft. 

Gaphalsen satt kvar. Men nu hade jag en strategi. Jag skulle ignorera den. Tjocka lår? Jag ryckte på axlarna och fortsatte med mitt. Låtsades att jag inte brydde mig ett dugg. Sladdrig mage. Ja visst - var det nåt annat?

Jag slutade köpa modetidningarna. Klickade inte på kvällstidningarnas bantingstips. Tog djupa andetag och sov gott. 

Tiden gick. Plötsligt hade jag tid till annat. Jag hade roligt. Låren var fortfarande tjocka. Ja, tjockare än de jag tidigare jämfört mig med i alla fall. Jag brydde mig inte ett dugg. Nu låtsades jag inte. Gaphalsen var borta.

Så gick jag ner 20 kilo gaphals.