Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Ring polisen!

Karin E JanssonJag har fått ett kryptiskt meddelande - att jag inför imorgon ska packa en övernattningsväska. En övernattningsväska!! Va va va? Övernattning var? Jag gillar ju inte att sova borta någonstans och nu kanske jag ska sova i en träkoja eller i en gympahall eller en i jättestor Foppa-toffel for all I know!

Bästa att packa nattsärk, nej jag menar nattskräck!!

Ring polisen om jag inte är tillbaka till helgen.