Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Ett il

Karin E JanssonJag hamnade i ett il, ett arbetsil! Arbet-sil? Arbetar-sill? Äsch, jag jobbar. Älskar det! Sitter vaken till tre på natten, med hållning som en ostkrok, med gnistrande kristaller och vassa skalpeller. Sen sover jag till lunch, och så arbete igen.

Imorgon planerar jag uppdatera juvelerna i webshopen, en del grejer ryker, och nytt kommer till. Förmodligen kommer det ta 10 gånger längre tid än planerat, pga personligt hat från html mot mig, och förmodligen kommer jag gråta html-tårar, det hör till. Såhär ser tårarna ut:  < /error> < /error> < /error>. Sen ska jag duscha. 

Vad gör ni?