Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Avblås räddningsaktionen!

Karin E Jansson


Avblås räddningsaktionen, jag överlevde möhippan!Såhär nervös var jag innan. Jag hade gjort klart tidigt att jag inte ville ha någon möhippa, pga ogillar folk och att göra saker. Sen blev jag tvungen att gå in och jobba den här veckan, och när Maria och Sara kryptiskt meddelade att jag var tvungen att ta ut ledighet på onsdagen förstod jag att det var något på gång. Jag var på riktigt jättenervös, dålig i magen och darrig på läppen.Men såklart hade dom styrt upp det råbra!De bara vallade omkring mig och gav mig god mat och bubblig dricka.Friterad avokado, say whutt??!!Och bubblor som väntade på hotellet.Och sen blev det faktiskt inte mer fotat! Sista bilden visar hur jag, nyss masserad, äter brie och har det bra. Perfekt möhippa, tack gullegryn!!