Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Picnic

Karin E Jansson

Jag vaknade imorse efter en härlig natt där jag drömt om mandelmusslor och en moped (låter som en blogg från 2007 - Mandelmusslor och en moped - en blogg om mandelmusslor och, ehrm, en moped). Sedan låg jag i 10 minuter och försökte locka på Abbath som låg på golvet bredvid sängen. Han var envis och vägrade komma, och när jag till slut gav upp och tog på mig glasögonen för att stiga upp så såg jag att Abbath egentligen var ett par strumpbyxor. Den riktiga Abbath låg i soffan i vardagsrummet och tittade på mig som att jag var dum i hövve. Men jag tycker det säger lika mycket om Abbaths sladdriga kroppshållning som om min dåliga syn, så TJI FICK DU SLADDER-ABBATH.

Men, tillbaka till mandelmusslorna. Borde vi inte styra upp nån typ av picnic? Du, jag, vi och kakor?