Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Klänning av tüg

Karin E Jansson

Här började jag skriva ett inlägg om erergitjuvar, uppgivenhet och livskris, men sen drabbades jag av www-censur och därför kommer här några saker jag konsumerat istället, jihoo!!!Det första är av tyg, och är en klänning.Ganska magiskt tug nej jag menar tüg, nej jag menar tyg. Jag kommer kunna spilla vad som helst på den här klänningen utan att det syns.Såhär ser den ut från andra hållet.Och såhär ser den ut från tredje hållet. En glad överraskning var att den hade fickor, eller i talspråk - ficker.Bonusinköp: glittriga örhängen.Och pastelliga örhängen.Allt från Regent Barnkläder i Skellefteå. Dorothy Perkins, jag sa fel.Och nu återstår det bara....att förstöra nåt.