Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Blygsam pastell och påträngande glitter

Karin E Jansson

Ni som känner mig vet att jag prioriterar nagellack lika högt som mänskliga relationer, snus och kabel-TV. Därför har det ju varit ganska oroväckande att jag inte målat naglarna på typ hela våren! Jag har helt enkelt inte hunnit!! Hade denna text författats på min iphone hade jag nu använt chockerad katt-emoji. Och säkert också friterade räka då jag inte kan föreställa mig ett tillfälle där den är funktionell = stackars räka, du får vara med här.
Hur som helst, nu har jag smygstartat semestern (som egentligen kommer först om några veckor), med att pensla den gudomliga färgen på mina döda utväxter av keratin.Kolla så snyggt!! Blygsam pastell och påträngande glitter.Color Club Gold Glitter och China Glaze Fade into hue.

Bra gjort Karin!