Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Va??

Karin E Jansson


Jag har börjat tappa hörsel på ena örat. Jag har varit till vårdcentralen för att utesluta vaxpropp (vilket jävla ord, VAXPROPP, DU KAN VA VAXPROPP!). Och imorgon ska jag dit igen för fortsatt utredning. Jag känner mig till 99% procent säker på vad det är - evolutionärt. Mitt undermedvetna har gradvis börjat stänga ner hörseln på grund av en jävla massa skitsnack. Lämna civilisationen och hörseln kommer tillbaka.

Fast nä, det stämmer nog inte. Mest troligt har jag nåt som heter otoskleros, där benen i örat liksom växer ihop och slutar vibrera. Går tydligen att operera med stor framgång. Mitt första (nåväl) handikapp.

Har du nåt handikapp?