Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Kroppen

Karin E JanssonJag har några hangups angående min kropp. Eller hangups, jag vet inte om det är rätt ord, tvångstanke är nog bättre beskrivning.

- Mina fotknölar får absolut inte ta i varandra. Åååh, jag får rysningar bara av att skriva det. Så när jag sover måste jag ha ett täcke mellan fötterna, så att de kan ligga nära varandra utan risk för fotknölsgnuggande.

- När nån berättar nåt viktigt skriver lägger jag ihop tumme och pekfinger, och "skriver" det viktiga genom att röra pekfingret i bokstäver över tummen.

- På kvällen, när jag klätt av mig och just ska hoppa i säng, tar jag några minuter till att klia mig överallt när jag inte kunnat klia mig under dagen då kläder suttit i vägen. Oavsett om det kliar eller inte, men hela kroppen förtjänar ju liksom att bli kliad, eller va?

- När jag sitter i telefonmöten långa stunder ser jag till att ha med en liten sax, och hårslinga för hårslinga klipper jag bort alla kluvna hårtoppar.

- Jag kan inte lyssna på andra människors hjärtljud, kan inte hantera otakten med mitt eget, och får känslan att mitt eget blodomlopp försöker kompensera genom att sakta ner eller öka, och så får jag mental kramp i hjärtat.


Är jag ensam, eller känner du igen nåt? Berätta!