Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Kanske världens bästa present?!

Karin E Jansson


Kolla vad jag fick på posten idag!! En laddning tidningar från Malin!! Och förstå så mycket kunskap som har gått mig förbi. Nu blir det det till att uppdatera sig på nyhetsfronten.Jag hade till exempel missat att Kelly har världens minsta ansikte!Och i Montana har man lyckats med det omöjliga!!!Andra saker har jag haft på känn, och nu fått bekräftade.Det här känns farligt, vill vi verkligen veta sanningen om allt? Ja, jag kommer givetvis köpa en burk hursomhelst.Jag har i alla fall bestämt för att inte åka och hälsa på Samuels brorsa i LA på ett tag.Rimligt.


Tusen tack Malin! En tack-så-mycket-gåva kommer på posten!