Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Gelémannen

Karin E Jansson


Do you know what time it is?!Nä, inte jag heller, för min klocka har inget batteri.Men det spelar ingen roll, FÖR DET ÄR EN DING DING-VÄRLD KLOCKA!!! 

En period i min barndom läste jag varenda nummer av En Ding Ding Värld. Sen började jag läsa Veckorevyn och Frida - vem hade kunnat tro att det var de två senare som skulle fucka upp min världsuppfattning?!

Jag älskade En Ding Ding Värld, och sörjer fortfarande att den inte finns längre. Så hittade jag den här klockan på Tradera och jublade!

Jag har inte kvar ett endaste nummer av tidningen, men minns fortfarande flera av artiklarna. Som gelémannen - han som hade fötts utan ett enda ben i kroppen!! Där låg han glatt och poserade med en mage som flöt ut, vilket bevisade hans totala benlöshet. Herregud så bra!

Läste ni En Ding Ding Värld?