Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Bra glitter

Karin E Jansson

Ja hej jag gillar glitter.


Som Dali-broschen. Den sitter på kragen till min leopardjacka, och jag har grav tvångstanke att den ska ramla av. Åh vad jag älskar den!Nödvändig glitterkofta nr 1: guldig.Nödvändig glitterkofta nr 2: ljusblå.Nödvändig glitterkofta nr 3: prickig.Doppande Chanel-loggor för öronen, glittriga givetvis.Dorothy-skorna.Bästa nagelglittret blir Color Club Covered in Diamonds.Och ögonglitter - Bourjois 92 Gris Pailettes.De egentillverkade baggarna.Och mitt tyngsta halsband, ooh the sparkle is weighing me down, I need to lie down, zzzz, osv.Och tandring med svarowski-kristaller, Konstgrepps-design.


 photo Untitled6_zps97a41386.gif
Och det vackraste glittret av alla - mina grå!