Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Att inreda ett kök

Karin E Jansson


Många lägger flera tusenlappar på att inreda sitt kök. Det tycker jag är dåligt, för tusenlappar är dyra. Nä, här visar jag hur du enkelt inreder ditt kök på ett personligt och ekonomiskt sätt. Det sitter i detaljerna!


Ett säkert kort är att alltid ha fräsch frukt framme. Frukten kan arrangeras utifrån din egen fantasi - på ett fat, i en skål, eller som hos oss, mer fritt.


Installationer. Är du, precis som jag, förbjuden enligt domstol att ha vårdnaden om blommor? Inga problem! Fyll fönsterbrädorna med vackra installationer.


Förena nytta med nöje och låt fina förpackningar stå framme synliga.


Överraska med spännande vinklar. Köksmattan behöver ju inte ligga rakt, och ett sugrör bryter av linjerna på ett modernt sätt.


Låt köket vara levande. Har du bakat surdegsbröd ska det ju för faen synas. Andra smulor kan också fungera som surdegssmulor, om du tycker surdegsbröd är äckligt.


Och det är nåt romantiskt, nästan lite allmoge, över en enkel grötkastrull.


Så till själva matplatsen. Den finns ju i vardagsrummet, framför TV:n, och därför finns det oändliga möjligheter för bordet som står placerat i köket. Kartonger i oblekt kartong ger ett rustik känsla, och viskar om mustiga grytor och tända ljus. Kartongen kan placeras under eller på bordet.


Väljer du att placera kartongen under bordet, som vi har gjort, så har du ytan på bordet att fylla. Här tycker jag du ska låta din personlighet snegla fram. En hammare, en katt och sprayfärg har här fått representera min och Samuels kärlek till varandra.


Men om man inte sitter och äter vid bordet - vad fyller då stolarna för funktion? Jo, stolarna är perfekta platser för förvaring. Ett böljande lakan som gått sönder och därför ska kastas kan med fördel förvaras på en stol i 3-6 månader innan det slängs.


Och givetvis - din deklaration. Var skulle den ligga om inte på en stol?


Sådär, det var allt för dagens lektion. Nästa gång går vi in på överkursen - hur man marmorerar sitt tak med björnbärssylt.