Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

5 saker

Karin E Jansson

Idag känner jag mig positiv och därför vill jag lista fem saker som gör mig förbannad. Jag väljer också att illustrera det i paint.1. När en hög procent av ägget följer med skalet vid avskalningsprocess.2. Folk som sätter diadem på nyfödingar, placerar dom sovandes med handen under hakan och tar kort.3. När folk avföljer mig på instagram.4. Gerbera.5. Tecknade djur som tror att dom är gulliga, när dom inte är det. Gulliga alltså.


Vad gör dig förbannad idag?