Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

30 sekunder hårkorv

Karin E Jansson


Idag la jag ut en bild på min frisyr på instagram, och fick förfrågningar på hur jag gjort den.Busenkel var den att göra, tog max 30 sekunder och satt som berget utan hårnålar. Här har jag haft hårkorven, som jag väljer att kalla den, i säkert 7 timmar utan att den rört på sig nämnvärt.Förutsättningen, gissar jag, är skitigt och tovigt hår, dvs som mitt hår är för jämnan. Då blir det inte lika halkigt och glatt, utan håller sig bättre på plats.Det enda man behöver är ett elastiskt hårband. Det här i guldlamé köpte jag för nåt halvår sedan på etsy.Sätt hårbandet över huvudet så här.Lyft upp håret och peta in under hårbandet.Det är liksom bara att vika in det och trycka ner det under resåren.Peta ner alla små testar.Avsluta med att dra fast luggen.Och hårkorven är klar! Bon appetit!