Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Välkommen!

Karin E JanssonJag har fått en del nya läsare på senaste tin'. Känn er välkomna! Kanske blir ni förvirrade av det ockulta myllret av kattungar, pepparchips och nödvändigt gnäll som utgör Konstgreppet. Så här kommer en presentation - vem är egentligen lilla jag?

Jo, jag är en person som aldrig skulle referera till mig själv som lilla jag (med undantag för alldeles nyss, ehrm). Jag har en bästis som heter Sara, en kille som heter Svampen och häromdagen köpte jag en burk makrill med vetskapen att jag aldrig någonsin skulle öppna den. Kanske jag en dag lottar ut den på bloggen, men givetvis mest troligt inte. 

Jag gillar black metal, amerikansk TV, gammal elektronik, kvinnokamp och potatis. Jag ogillar fukt, veckotidningar, picnic, basilika och förminskande (förutom i Älskling jag krympde barnen, den är ju skitbra). Jag gillar lika mycket som jag ogillar, och det tycker jag är bra så. 

Jag är ganska dålig på att rimma, men har en påse full med enkronor gömd på mitt kontor. Jag har två jobb; ett nån annan kom på, och ett som jag själv har hittat på. I slöjden snidade jag en smörkniv som såg ut som en bäver, jag har blivit stångad av en get, och jag har en tvillingsyster. Jag äter en grapefrukt om dan, och försöker alltid genomföra mina drömmar. Det går rätt bra!


Men - vem är du?