Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Mitt favoritprogram

Karin E Jansson
Mitt absoluta favoritprogram när jag växte upp var TV-shop. Det handlade inte så mycket om konsumtion, för jag köpte aldrig nåt, men mångfalden!! Det var stickmaskiner, målarpenslar, smörgåsgrillar, läppstift som ändrade färg och uppblåsbara sängar. Människorna var så oerhört entusiastiska, de grinade av lycka när de fick testa den nya stekpannan och liv förändrades. Och grejerna var alltid så nytänkande - en tvättmaskin som man kan ha med i husvagnen, jag har då aldrig sett på maken! Min favorit, som jag fortfarande önskar att jag köpte när det begav sig var Stud Gun, ja jag grämer mig fortfarande. En liten pistol som laddades med strass, som man sedan sköt fast i valfritt klädesplagg. De gjorde sneakers med strass! Sneakers med strass!!

Idag är TV-shop nåt helt annat. Max tre produkter i stöten, som regel acnekräm, schampo och hårborttagning. Aldrig nåt vi inte redan sett förut. Den initialt misstänksamma tanten i tvivelaktig peruk, som till slut måste medge att den nya stickmaskinen är det bästa since sliced bread, är utbytt mot Justin Bieber som säger att acne is uncool. Vad i hela friden? 

Kanske beror det på att allt numera är så tillgängligt för oss. Det är inget som känns nytänkande längre, så man har gett upp. Men ge inte upp, säger jag, jag kommer alltid vilja köpa saker jag inte visste att jag behövde. Och Stud Gun, den har jag fortfarande inte hittat.