Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Jag älskar George!

Karin E Jansson

Häromkvällen satt jag och slickade igen kuvert till våra bröllopsinbjudningar, och kom då givetvis att tänka på George Costanza. Jag älskar George Costanza!
Jag tror ju att människan i grunden är ganska dum i huvudet, missunnsam och egocentrisk. Men vi lär oss fördelarna med att inte leva ut de här sidorna. Men inte George. För George är det bara George som existerar. Jag tycker det är uppfriskande. Genom honom kan vi leva ut det vi aldrig skulle våga i verkligheten, utan att behöva ta smällarna sen.

Och på tal om att vara dum i huvudet - Samuel har utvecklat en teori om att man blir lyckligare ju mindre ens värld är. Jag tror han är nåt på spåren, men tänker inte ge mig in i att utforska det än. Han har dock börjat lite lätt, och försöker i största möjliga mån byta ut nyheter, filosofiska frågor och omvärldsbevakning mot roliga klipp på youtube. Folk som ramlar och timslånga videos av kattungar som jagar sin egen svans. Han påstår att det funkar, han känner sig tillfreds, och säger att han snart kommer vara så dum att processen blir självgående och att han själv inte längre kommer förstå att det från början var en medveten strategi. Jag kommer observera hela hans experiment innan jag fattar ett eget beslut. Fortsättning följer.