Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Finders keepers!

Karin E JanssonNär jag var barn var allt jag hittade skatter. "Ett blankt godispapper, jihoo!! En enkrona, jihoo!! En skitlång pinne, jihoo!!"

Idag är jag lite mer kräsen, i kombination med att om jag verkligen hittar nåt värdefullt så säger moralen att jag måste lämna in det till polisens hittegodsavdelning, i alla fall det som på nåt sätt går att spåra.

Men ibland hittar man skatter, materiellt värdefulla eller bara fantastiska. Jag har hittat:

- 500:- i Kungspassagen (Ume-bor vet vad jag pratar om). Jag plockade upp den och stod och viftade med den i nån minut ifall nån skulle komma och säga, åh du har hittat min femhundralapp. Det hände inte, utan jag stoppade den i fickan med dunkande hjärta, och köpte sen snus för alla pengarna.

- Kantareller. Ja, det har bara hänt en gång. Jag berättar givetvis inte var, delvis för att jag inte riktigt minns var det var.

- Ett litet tygpaket instoppat i en mur vid en kyrkogård, och i tygpaketet - en massa rostiga rakblad. :-O

- En massa coola retrokläder instoppade i en vägg som isolering.

- En död älg i skogen.


Vad har du hittat?