Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Fånigt kanske

Karin E Jansson


Jag har ju berättat att jag och Samuel tänker gifta oss i sommar, och även fast det är flera månader kvar, och även fast vi vill hålla det så enkelt som möjligt, så har vi förstått att det är en hel del att planera. Själva vigseln är ju inga konstigheter, JA, JA, klart. Men festen! Man ska välja mat, plats, och svårast av allt - gästlistan!

Helst av allt vill jag bjuda alla i hela världen, med några exkluderingar. Jag menar, vill man komma är det klart man får komma. Nu tror jag visserligen inte att hela världen är intresserade av att komma och se på när jag äter hamburgare i en grön fluffig klänning, men att prata om det bloggen har känts lite som "Vi ska ha kalas, men du är inte bjuden". Fånigt, jag vet.

Nu är i alla fall alla inbjudningar gjorda, bara 20 pers mer än vad lokalen tar, ehrm. Sisten in får stå.