Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Det oförklarliga

Karin E Jansson


En släkting till mig kan mycket målande berätta en händelse från sin barndom, då hon mitt ute i skogen mötte tre pysslingar, typ 40 cm höga. De hade inte tid att stanna, utan traskade bara förbi, med händerna fulla med pinnar.

Jag har gjort allt för att välkomna möten med det övernaturliga, jag besöker ödehus i mörkaste skogen, jag ser skräckfilmer ensam mitt i natten, om inte annat för att provocera fram illusioner av oförklarligheter. Inget händer. Men överallt omkring mig hör jag vittnesmål om att det finns sånt vi inte kan förklara. Jag tar ju begreppen sanning och verklighet med en stor nypa salt, men vår fascination för det oförklarliga är intressant. 

Vad har du upplevt som du inte kan förklara? Skräm gärna upp mig.