Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Att köpa BH

Karin E Jansson

Kanske är det för att jag är metal, mest mest troligt är det för att jag gör som jag alltid gjort. Jag har endast svarta underkläder. Endast!

Nu ska jag om några månader dra på mig en ljusgrön bröllopsklänning, och jag måste medge att det inte var supersnyggt när min svarta BH kikade fram genom tyllen. Jag behövde köpa en ny. Suck. Så en lunchrast passade jag på, och gick in i en underklädesaffär. Jag förklarade mitt ärende, visade en bild på klänningen på min telefon och två damer satte genast iväg och krafsade mellan hyllorna. Kom tillbaka till provrummet med BH efter BH. "Om du andas in", "Hjälp mig knäppa Maggan", "Jo, det är formgjuten plast", "Vilket lyft".

Jag svettades och blev mer och mer olycklig. Allt skar in, kliade och hindrade både blodcirkulation och andning. Varför ska det vara så svårt att hitta en BH som passar?! Jag stack ut huvudet ur provrummet. "Ja alltså, sa jag att det enda viktiga är att den är bekväm?!".

De stannade upp i krafsandet bland galgar. "Vad sa du?"

Bekväm, jag vill bara att den ska vara bekväm.

"Bekväm? Jaha..?" De sträckte fram en beige mjuk sak. Passade perfekt.

Bekvämt. Inte så självklart.