Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Sara och gamla människor i naturen

Karin E Jansson

Ni vet hur det var när man var liten och ens bästis åkte iväg på sommarlovet. Hur kroppen riktigt värkte efter att få sitta när och fnissa och berätta och sen bara vara tysta ihop. Så är det med min Sara.

Sara är född samtidigt som jag, samma år och samma dag. Vi har hittat varandra på samma gamla tidningssida med BB-bilder, men det var först i vuxen ålder vi hittade varandra på riktigt.

Sara är nog den bästa jag känner. Skarp i tanken som satan, omtänksam, bestämd, neurotisk och knäpp. Vi talar precis samma språk. Jag vet på nåt sätt vad hon känner utan att hon behöver säga nåt, och jag tror att hon känner likadant.

Nu har hon kommit hem efter att ha varit borta i två veckor, och vi ska vara med varandra till läggdags. Nyss skickade hon en länk till mig, med bilder. Hon visste att jag skulle älska dom.

Eyes as Big as Plates, av Riitta Ikonen och Karoline Hjorth.