Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

My Iconic Face

Karin E Jansson

En kompis till oss, Josefin, skrev en artikel om mig och Samuel som del i en skoluppgift. Artikeln handlade om våra bröllopsplaner, och brist på bröllopsplaner. Lite sådär gulligt och roligt. Så hörde hon av sig efter nån månad, hon hade lyckats få artikeln såld till den lokala tidningen, Västerbottens Kuriren! Tjoohoo för det.

Tidningen vill komma förbi snarast möjligt för att ta bilder till artikeln, gärna om vi kunde ordna så de kunde få vara med när Sonia, min blivande svärmor, provade bröllopsklänningen på mig. Jamen såklart! Tänk er, till beskådan för hela Västerbotten, i grönt romantiskt fluff. Som en vacker skogsälva.

Så jag lockade håret och målade läpparna. Fotografen ringde på dörren, och snabbt var fotosessionen klar. Bara några dagar tog det, sedan var det publicerat. Den dagen var idag.


Tre sidor + framsidan, jo jag tackar!


Och bilderna då? Skogsälvan?


Ja, där stod vi, sida vid sida. Samuel, som en prins. Och jag som en... Men vänta, va fasiken..


VA FASIKEN!!!


VA FASIKEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VAD FAN ÄR DET FRÅGAN OM????????????????

*DJUPANDNING*

Jag ser bara två möjliga scenarion som kan förklara detta:
1. Ockult bildförvrängning a' la japansk skräckfilm.
2. Microstroke fångad i precis rätt/fel sekund.


Hade det här varit mitt skolfoto i nian hade jag skrikande sprungit ut till skogs. Nu är jag inte 15 utan 33 och måste hantera detta på ett moget sätt. Jag skulle här kunna älta om hur redigeraren resonerade, och varför hen hatade mig så, och det har jag gjort i ungefär fem timmar. Tex vägrade jag gå in på ICA ifall nån skulle känna igen mig. Eller va, hoppas inte utifrån den här bilden. Jag ville bränna alla tidningar och klösa ut ögonen på de som redan hunnit se den.

Men sen var jag såklart tvungen att hitta ett sätt att hantera denna katastrof. Lösningen blev en form av KBT så grov att den fortfarande ger mig andnöd; My Iconic Face. Ett ansikte som kommer följa oss genom all kommande världshistoria. På gott och ont.My Iconic Face Hoodie.My Iconic Face Iphone Skin.My Iconic Face Tote Bag.My Iconic Face T-Shirt.My Iconic Face Pillow.