Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Mitt drömliv i 11 bilder

Karin E Jansson

På Pinterest är det lätt att skapa sitt drömliv. Tjusiga kläder, flådiga våningar och perfekta frisyrer, sorterat i mappar. Jag har tänkt igenom vad som skulle utgöra mitt drömliv, och kunde summera det med 11 bilder. Vi kollar! 


Först vill jag ha den här killen. CHECK!!


Sen vill jag ha en massa såna här. CHECK, för jag har ju två, visserligen inte pyttesmå och duniga, utan tonåriga/dementa, men jag kan ändå inte tänka mig två bättre pälsbollar.


Nästa grej på listan är en verkstad. En riktig verkstad med svets, borr, ugn och utrymme. Det har jag nästan. Min verkstad får dock trängas med en fotostudio och ett vardagsrum, men ändå. Och så har jag en borrmaskin, en limpistol och en diger samling skalpeller! En bra bit på vägen alltså, ett halvt check!


Vad skulle hända i verkstaden då? Jo, det här. Juveler! Jag vill jobba med guld, silver, plast, pinnar, morrhår, ädelstenar och glasskärvor. Där ett smycke får ta ett halvår, och att det går bra. Inte riktigt check, men snart va?


Nästa del är lite längre från verkligheten. Såhär ser mitt drömhus ut. Gammalt, knarrigt och inbäddat i grönt. Det jag har är en lägenhet, som faktiskt är gammal och knarrig, men mitt i smeten. Helt okej, men inte check.


Det här hänger ihop med förra bilden - mina drömgrannar. Inte check på den, men tack och lov blir jag nästan lika glad av björnar på bild som björnar på riktigt.


Förutom en verkstad ska mitt drömhus innehålla ett skrivbord, med betoning på skriv. Med utsikt över björnar och grönt vill jag skriva, tycka, hylla och hytta. Fast den där skrivmaskinen tror jag vi byter ut mot en laptop. Ganska på mycket check på den. Ingen romantisk utsikt, men ett fritt ord!


Inredning intresserar mig inte så värst mycket längre, men en säng måste man ju ha. Vår säng är väldigt bekväm, men ingen snäck-säng direkt. Tror på möjligheterna att fynda en blocket, har fått för mig att jag är ganska ensam om att ha en sån här som drömsäng. Ehrm.


Såhär ser kostcirkeln ut i mitt drömliv. Öl, hummersmörgås och pömmes varje dag. Men jag äter räkor säkert en gång i veckan, så jag är rätt nöjd.


I övrigt då, ja såklart vill jag vara såhär tjusig varje dag. Och då tjusighet är oerhört relativt kan man säga CHECK på den.


Och slutligen - vädret! I min drömvärld är det dimma jämt. Jag jobbar vidare på den.


Hur ser ditt drömliv ut?


(Här finns min pinterest med alla bildkällor)