Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Aaaaaaaaaaaaaaa

Karin E Jansson

Som aldrig efterfrågat - Karin filosoferar kring alfabetet!

Ja, jag tänkte börja med en serie inlägg där jag lösryckt diskuterar ord som börjar på en viss bokstav. Aha säger vissa säga, såna där inlägg man skriver när man inte har nåt vettigt att säga. Precis så!

Vi kan väl börja med A tänkte jag.
A är en snygg bokstav, men den låter fult, vilket ger den totalt 6 alfabetspoäng.

Exempel på sånt som börjar på A:


Absolutely Fabulous. Min bästa TV-serie. Jag är Eddy. Är du min Patsy?

Anthony Capon. Den bästa designern ur alla omgångar av Project Runway. 

Avokado. Avokado är en av de saker som ger mig mest vardagsångest. Jag gillar avokado, men avokado gillar bara vissa. Vill man ha en avokado, och bara köper en avokado, så är det 99% risk att det är en dålig avokado. Köper man två avokados (fastän man bara vill ha en), så är risken fortfarande 99% att båda är dåliga. Därför vill man köpa tre avokados, fastän man bara vill ha en avokado. Men då affärerna alltid har erbjudande i stil med köp två för 10:-, så måste man köpa ett jämt antal. Därför köper man fyra avokados, när man egentligen bara ville ha en. Faller allt sig rätt så slänger man tre för att de är dåliga, och äter en. JÄVLA AVOKADO.

Astrala resor. Nä, detta förtjänar ett eget inlägg.

Anal. Anal är ett roligt ord, men en ganska tråkig kroppsdel. Whitesnake skrev en låt om analen en gång, Anal Love in the Heart of the City. Nu lyssnar vi på den.