Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Utlottning: leopardjacka, grrrr!!!

Karin E Jansson


Ni som följer mig på instagram har säkert observerat min jakt på den perfekta leopardjackan. Första försöket blev en flopp.. Snygg jacka, men i mycket mindre storlek än angivet. Är märkt som en L/XL, men passar som en M. Gråt dock inga massiva floder för mig, jag fick pengarna tillbaka då de angett fel mått, och fick behålla jackan. Men vad ska jag göra med en jacka som inte passar? Jo, ge bort den till nån av mina älskade bloggläsare såklart!

Jackan passar som sagt en storlek medium, och för att vara med i utlottningen behöver du bara lämna en kommentar. På söndag drar jag en lycklig leopardvinnare!
Glöm inte mailadress om du inte länkar tillbaka till din egen blogg.
Skickas bara inom Sverige.
NU AVSLUTAT

Fram tills vinnare är dragen kan vi njuta av detta: