Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Idag åt jag middag

Karin E Jansson


Maria ringde. Ska du med, sa hon. Öh nej, svarade jag. Det är alltid mitt spontana svar.Fast sen ångrade jag mig. Och sa ja.Men vart hade hon tagit mig - kyrkan?Nä, puben!Keilen var där!Ellen!Och Emma!Det åts kött.Börgare.Fisk.Och mollusker, moules frites. Den var min. Eller musslor och pömmes, som jag sa när jag beställde.Ölen var Weiß.Och vanlig.Bra initiativ Maria. Men, ett försök till va?Sådärja!