Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Lösryckta funderingar

Karin E Jansson

Idag började jag grina, fast inte så att det rann tårar utan mer på det sätt när ansiktet knöcklar ihop sig och man kvider. Jag har en ekvation att lösa och jag har inte ens alla siffror.

----> LIVSKRIS

Nä, inte kris kanske, bara allmänna funderingar om vad fasiken jag håller på med. Så nu tar jag det här i skriftlig form så kanske jag löser det medan jag skriver.

Jag har fått ett nytt jobb. Eller inte nytt, jag är kvar på samma ställe, Sensus, men har helt nya uppgifter. Jag kommer jobba med vårt nya kulturhus. Där kommer jag jobba med verksamheten, men också med administration, hemsida, sociala medier och sånt. Det känns råbra.
Och jag tjänar pengar på det.

Ja, då har vi det klart.

Sen så har jag mitt företag. Det växer, fler distributörer har hört av sig och vill sälja mina juveler, och jag jobbar in på nätterna så fingrarna blöder, ett bra blod. Jag älskar att skapa, och mitt hjärta bubblar när andra gillar och vill ha det jag gör. 
Jag tjänar inga pengar på det. Eller jo såklart, men vinsten är väldigt liten. Jag har haft mitt företag i ett och ett halvt år, men jag har inte plockat ut en krona i lön. Det kan jag leva med just nu, men jag vill nån gång kunna tjäna pengar på det jag gör. Det är därför fingrarna blöder.

Och sen, vad vill jag mer. Jo jag vill blogga. BLOGGA, BLÖGGA, BLOGGGGA! Varje dag!! Det hinner jag inte. Ja, det är nog där skon klämmer. Jag tror vi har hittat källan till det tillknycklade ansiktet.

Lösningen då. Säga upp mig från jobbet? Nä, då kan jag inte betala hyran. Jag gillar att bo. Dra ner på företaget? Jamen då kan det ju aldrig växa. Gilla läget? Nä jag vägrar.

Nä, jag kommer inte längre ikväll, jag får sova på saken.