Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

En vanlig lördag i mitt liv

Karin E Jansson

Igår bestämde jag mig för att kompensera för bristfälligt bloggande, och valde att dokumentera en helt vanlig lördag i mitt liv. Såhär ser det ut:


Jag vaknar.Sätter mig framför TV:n med kaffe och smink.Bästa sättet att vakna till liv.Telefonen ringer, det är Maria. Vad håller du på med, jag står här ute nu.Fort som satan på med kläder.Paljettdjur.Mycket riktigt, ute på gården står hon och väntar.Sirpa och PY är i Kiruna, men Gurra ligger och sover i vagnen. Vi traskar in mot stan.In i affärer och bläddra bland galgar. Jag provar en paljetttopp, som visserligen glittrar, men som har en passform som en ICA-kasse.Köper ett par örhängen på Monki. Utropstecken i strass!!Vi slår oss ner på café.Sallad.Hej!Gurra vaknar.Vill känna på min näsa.Krossar min näsa.På med kläderna igen.Gör ärenden. Köper dragkedjor.Hämtar ut en gigantisk tavla.Och går hem till mamma och pappa. De är inte hemma.För stunden är det dock främst deras symaskin vi är ute efter.Jag har lovat Maria att jag ska fixa kuddfodral.Det tar ett bra tag, pillrigt med dragkedjor.Mamma och pappa kommer hem. Till middag blir det köttfärssås.Och spagetti såklart.Nu har Samuel slutat jobbet. Han kommer förbi och får sig middag, sen drar vi vidare.In mot stan igen.Det är lördag.Det betyder lördagsgodis.Med en påse i fickan går vi hemåt.Hem till djuren.Vi börjar med att krypa ner under täcket. Där ligger vi och klappar katter och planerar menyn till bröllopet. Hamburgare, pommes och öl kommer vi fram till.Klockan är åtta.Samuel drar på sig hemmabyxorna.Jag drar fram jobbet.
Abbath äter på en gardin.Prinsen stirrar in i väggen.Abbath fastnar i en gardin.Får klösa sig ut.Jag jobbar på, Samuel och katterna gör sin grej.Alla börjar bli trötta.Och så går vi och lägger oss.