Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

En heldag på vift

Karin E Jansson


Igår åkte hortensian fram.Och fusk-Chanelörhängerna åkte på.Vi skulle på kalas!Det var Patrik som fyllde år, och som i enkelhet firade med världens bästa tårta.Frågan var dock......vem skulle få rosen?


Photobucket
Gurra? Morfar?Nä, Sirpa.Sen skulle det pysslas.Lampan skulle beundras.


Photobucket
Böcker skulle högläsas från början till slut.Ehrm.Lite mer av fikat som aldrig tog slut.Och några geléhallon på vift.Jaha, såklart. Sen bad vi om varsin Treo, och åkte vidare.Ut på landet.Till Keruben.Daniel och Daniella skulle bjuda på middag!Keruben bjöd på innan-middag-underhållning.Hon har det bra hon. Hennes föräldrar ska bygga ett tält åt henne. Fast hon har ett riktigt rum också.Sen blev det middag - rotfrukter och kyckling.Daniela visade bildbevis på sin julklapp, den som hon sen inte vågade ta med på flyget hem.


Photobucket
Sen blev det film, The Master. Vi bestämde oss för att inte gå med i sekt den här veckan heller.Vi tackade för oss och åkte ut i mörkret.


Photobucket
Och strax var vi hemma igen!