Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Stora Blogglistan!

Karin E Jansson

Felicia har fyllt i en så rolig lista om bloggande, så jag härmas! Typ allt om bloggande!


Photobucket
Hur länge har du bloggat? 
Sedan mars 2010, så snart tre år! Harregullan så länge!
Photobucket
Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut en månad innan du själv började blogga? 
Jag läste inte så värst mycket bloggar, och endast ett fåtal upplevde jag som bra. Men jag uppskattade att få ta del av andras liv, och främst människor som jag varit nyfiken på i verkliga livet, och som jag nu upptäckte att jag kunde följa på www.Vilken var den första blogg du förälskade dig i? 
Mina Bestyr. Jag fastnade för Teres sätt att skriva om det fina och det fula, och hennes blogg var en av få jag kände att jag kunde relatera till. Jag hade aldrig pratat med Teres, men vi hade gått på samma högstadieskola, så jag kände igen henne. Jag var nyfiken på vem hon var.Photobucket
Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem? 
Ganska fattigt och anonymt. Det tog ett tag innan jag hittat formen, dels språkligt och bildligt, men framför allt innehållsmässigt. Vad jag egentligen ville med den. Jag tog också mer hänsyn till hur andra uppfattade det jag skrev, och den bild jag gav av mig själv.Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare?
Kanske 30 stycken, med varierande frekvens. Jag kan fastna för främmande människor som jag inte har ett dugg gemensamt med, så det är en väldig blandning. Har också börjat följa en bunt personer på youtube!Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar?  
Nästan alla, jo alla, är dagboksbloggar. Med lite olika inriktningar såklart. Och så läser jag Bloggkommentatorerna. Hittills har de aldrig skrivit om mig... :´(Mmmm, bulle..
Nämn en bloggare som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om. 
Oj, jättemånga! Men för att ta ett exempel; Niotillfem. Vi lever helt olika liv, och därför är det roligt att följa henne. Jag tror vi skulle ha roligt ihop.Nämn en bloggare som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om.   
Jag och Annika är rätt lika, fast ändå olika. Jag tror att vi blir uppjagade över samma saker, med undantag för black metal. Jag är nog lite som hennes omogna storasyster.Vad tycker dina närmaste om att du bloggar? 
Ingen har uttryckt något negativt. Nån vill inte synas på bild, så då slipper dom såklart. Men överlag tror jag att de tycker är roligt att se vad jag gör när jag inte sitter i deras soffor och pruttar.Photobucket
Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?
Jag tror det, ingen har då sagt nåt annat. Kanske att jag är mer tystlåten och osocial än vad jag ger sken av.
Photobucket
Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?
Jag har inte satt upp några regler för mig själv - jag skriver om det jag vill skriva om, men lämnar inte ut människor som inte vill vara med.Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför.
Hmm, svårt, jag bloggar nog om det mesta. Ofta vill man ju producera roligt och underhållande, och väljer därför ut och berättar om den där halvtimman som var det enda roliga på hela helgen. Men jag är inte rädd för att visa upp tråk också.Photobucket
I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du?
Ganska mycket - läste ingen skulle förmodligen motivationen vara låg då är det är en viss ansträngning för att upprätthålla en blogg. Jag behöver inte bekräftelse på att jag är bra, men är glad att andra också tycker det.Tror du att en kan lära känna en person genom att läsa hens blogg?
Det beror ju helt och hållet på hur personen väljer att skriva sin blogg. Och vad innebär det egentligen att känna nån? Jag tror att nya människor jag träffar, som tidigare läst min blogg, tycker att de känner igen den Karin de lärt känna genom bloggen.Photobucket
 Har du träffat folk irl efter att ha fått kontakt med dem via bloggen?
Ja! Och det hade jag aldrig räknat med! Vissa har jag aldrig träffat, men ändå haft kontakt med utanför bloggen. Personer jag träffat är såklart Annika Bäckström, och Mina Bestyr-Teres, UnderbaraClara, Written By-Alexandra, Chula-Hanna, Josefin Isaksson och Om kläder som är vackra-Joanna. Och sen har ju några av mina läsare varit hemma hos oss och hälsat på!Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga?
Jag tror att allt och inget är skadligt för alla. Men mest tror jag att bloggande är skitbra.Photobucket
Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar? 
Ja, aldrig i kommentar, men i andra bloggar.Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar? 
Nja, inte direkt. Jag skulle aldrig komma på tanken att skriva elaka kommentarer hos andra. Vissa egna inlägg kanske inte är så välskrivna, men hade jag ångrat det hade jag väl tagit bort det tänker jag.Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig?
Att det tar tid, det är det enda. Jag tycker att det är typ det roligaste som finns, önskar det fanns mer tid till det!Photobucket
Tror du att du fortfarande bloggar om två år?
Men of course my horse!!