Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Stora beslut

Karin E Jansson

Ja, jag ska ju gifta mig. Min kille också, med mig alltså. Vi fick frågan om efternamn och båda såg ut som frågetecken. Ingen av oss såg i sin vildaste fantasi att vi skulle byta till den andras efternamn. Dubbelnamn vägrar vi.

Men sen började vi fundera, att möjligheterna är ju oändliga. Förstår jag saken rätt får man byta till ett släktnamn, hittar man på ett eget är processen betydligt omständigare. Så vi har gått igenom släktforskningsarkiven. I min släkt hittar vi typ Jansson, Jonsson, Johansson och Jönsson. Lika tråkigt var det för Samuel. (Vi vågade dock inte forska för mycket av rädsla för att upptäcka att vi är kusiner eller nåt).

Samuel kom då med två bra förslag. 
1. Vi skiter i efternamn. Som Madonna och Cher.
alternativt
2. Vi går över i en symbol (tack Prince för snilleblixten).

Så nu har vi båda, på varsitt håll, skissat på en symbol vi kan tänka oss. Nä okej, vi ritade dom på 10 sekunder, men det kom ur hjärtat. Och nu ska ni få hjälpa oss välja. Samuel vill hälsa att den ska vara praktiskt och gå snabbt att göra när man signerar saker. Jag hälsar att DET SKITER JAG I.

Samuels förslag. Ser ni vad den föreställer? Nä, inte jag heller. Tydligen två ålar som slingrar sig runt varandra. Helt okej.


Och så min, beskrivning överflödig.

Lämna en kommentar om vilken du gillar bäst, eller om du kanske har ett ännu bättre förslag!