Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Ponnypärlor och fantasin.

Karin E Jansson


En liten stunds barnvaktande med Trollet och Grisen. Ja, dom heter så i andranamn.Grisen dansade hålla-i-bordet-dansen.Medan Trollet och jag spelade finns i sjön. Det märks att hon börjar bli stor, nu har hon slutat fuska. Ja Karin, du vann på riktigt, men jag vann i fantasin. Jag kan relatera.Sen kom Maria hem med indisk middag.Såhär gott var det. Jag åt Paneer Hindustani, bästa maten.Gurra hade redan ätit, så han fick vara fågelunge som åt smulor. Hans pincettgrepp är stenhårt nu, hälsar min näsa.Sedan bjöds det på glass med lime-marinerade jordgubbar, på en onsdag!!Vi kollade på Loranga, Masarin & Dartangjang.Och drog sen fram lådorna Sirpa fick i julklapp.Jag har hittat de bästa pärlorna!Ponnypärlor!Och klickpärlor, skitenkla att sätta ihop.Till armband till exempel.High five? Trodde vi slutade med det 1996.Eller var det bara i min fantasi?